Transporten

Geconditioneerd transport levensmiddelen

Wij zorgen er graag voor dat jij naar jouw lokale supermarkt kunt om eten en drinken te kopen. Hoe al die levensmiddelen daar komen? Precies, daar komen wij in beeld. Natuurlijk zullen wij er alles aan doen om te zorgen dat jouw eindklant tevreden is, net als jij. Wij gaan altijd voor een langdurige, maar vooral efficiënte relatie. Een totale service op het gebied van gecontinueerd transport voor levensmiddelen is slechts een van de services van ThijsTrans. Ben je benieuwd naar meer?

Geconditioneerd transport groente, fruit en sierteelt

Of wij graag een uitdaging aangaan in gekoeld transport, voor bijvoorbeeld groente, fruit of bloemen? Natuurlijk! Onze elegante combinaties zijn voorzien van professionele apparatuur voor de juiste koeling, zodat wij kunnen garanderen dat jouw lading aankomt zoals jij dat wilt. Zullen we een vrijblijvende prijsopgaaf maken? 

Stukgoed transport

Dat wat per stuk wordt verpakt en in hoeveelheden te tellen is, dat noemen wij bij ThijsTrans stukgoed. En als wij dat mogen vervoeren voor jou, noemen we dat stukgoed transport. Klinkt best logisch, toch? Wij organiseren wekelijks stukgoed transporten door verschillende landen. Onze focus ligt voornamelijk op stukgoed transport door de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Heb je een andere bestemming voor jouw stukgoed? Dat kunnen we regelen, met ThijsTrans is alles mogelijk. Wij zien je aanvraag met enthousiasme tegemoet!

Vervoer van staal

Staal komt in verschillende vormen en maten, daar zijn wij op voorbereid. Wij kunnen tot maar liefst 13.5 meter staal vervoeren in onze combinaties. Onze eigen trailers zijn voorzien van schuifzeilen zodat jouw staal zo efficiënt mogelijk vervoerd kan worden. Wanneer mogen we voorrijden?

Vanzelfsprekend zijn de mogelijkheden met ThijsTrans oneindig. Wij worden enthousiast van rijden, voor jou, want dat is waar wij goed in zijn. Om jou volledig van je zorgen te ontdoen en een langdurige relatie op te bouwen.

Zullen we kennismaken?